0
Domaći fudbal

Foto: Youtube screenshot

MIHAJLOVIĆ ITALIJANIMA: „U Srbiji daju 30 evra svima koji se vakcinišu, ima i onih koji idu tri puta“

Objavljeno: 22.05.21 u 16:20

Siniša Mihajlović bio je prilično raspoložen pred meč sa Juventusom.

On je istakao da je cilj Bolonje da završi u gornjem delu tabele i da u meč sa “Starom damom” ulazi sa motivom za pobedu.

„Кao poslednju konferenciju za štampu u sezoni želeo bih da započem zahvaljivanjem svima koji su bili iza kulisa, svima koji se ne vide, ali nam olakšavaju svakodnevni rad omogućavajući da se 100 odsto fokusiramo na svoj posao. Hvala klubu i igračima koji su dali sve od sebe i bili ujedinjeni. Kao i u svakoj porodici, ima nesuglasica, ali na kraju više volite sebe. To je kao sa ženama, posle ‘tuče’ ste vatreniji“, počeo je Mihajlović, a prenosi Tutomerkato.

Postoji mišljenje navijača da bi pobeda nad Juventusom dala poseban značaj sezoni. Na sve to bi torinskom klubu onemogućio plasman u Ligu šampiona.

„Dakle, sve je u jednom meču? Sa određene tačke gledišta jeste tako jer bismo pobedom završili sezonu u prvoj polovini tabele, što je bio cilj. Poslali su nam i sudije koje sam želeo… Ako pobedimo, učinićemo to za nas, grad i navijače, a ne da učinimo uslugu ostalima“, rekao je Miha, a onda se uozbiljio i podelio lekciju Italijanima.

„Mnogo su nam nedostajali naši navijači. Ono što smo doživeli nije fudbal, već pitanje života. Sada se stvari poboljšavaju zahvaljujući vakcinama. Vidite da u Srbiji daju čak 30 evra svima koji se vakcinišu… Ima i onih koji tamo idu tri puta“.

Mihajlović je zadovoljan u Bolonji.

„Imam dvogodišnji ugovor, dobro sam u Bolonji i radim sa klubom u budućnosti. Tada se nikad ne zna, ali ovde sam miran i miran“, zaključio je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter