0
Evropske lige

FOTO: Twitter

KAKVA SE TRANSFER BOMBA SPREMA: Rajković oblači dres evropskog velikana i menja jednog od najboljih golmana na svetu!

Objavljeno: 22.05.21 u 09:40

Velike vesti za srpskog internacionalnca…

Srpski čuvar mreže Predrag Rajković uskoro bi mogao da napusti Rems i pojača jedan od najslavnjih evropskih klubova, Milan.

Tako pišu francuski mediji, koji navode da Rosoneri nisu pronašli zajednički jesim s Đanluiđijem Donarumom, koji će uskoro napustiti klub jer mu ističe ugovor, a njegov agent Mino Rajola traži previše novca za produžetak istog.

Zbog toga je sve izvesnije da će 25-godišnji Srbin naplatiti dve dobre sezone na golu Remsa, a da se nešto dešava potvrdio je i prvi čovek ovog francuskog kluba Žan Pjer Kajo.

FOTO: Twitter Screenshot

Trenutno nema više detalja o ovom poslu, a Rems bi mogao da pusti Rajkovića dve godine pre isteka ugovora, ali verovatno ne za manje od 20 miliona evra, koliko su ranije tražili.

Prvi pik Milana bio je Majk Manjan, golman Lila, ali je odjednom u prvi plan izbio Rajković. Prošlog proleća, baš u ovo vreme, Rajković je takođe bio povezivan sa Milanom, dok ove sezone Srbina prate i Valensija, Borusija iz Dortmunda i Monako.

Podsetimo, Rajković je u Rems stigao 2019. godine iz Makabija za pet miliona evra, a prethodno je nastupao za Crvenu zvezdu i Jagodinu, dok je u dresu A reprezentacije Srbije upisao 19 utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter