0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

ZVEZDINA NAJVEĆA NOĆNA MORA DELI PRAVDU U PODGORICI: Evo ko će suditi treći duel finala ABA lige!

Objavljeno: 21.05.21 u 10:22

Ne pamte ga po dobrom.

Košarkaši Crvene zvezde su pobedom u veoma neizvesnom drugom meču finala ABA lige, poveli sa 2:0 u seriji. Heroj ovog trijumfa bio je definitivno Ognjen Dobrić koji pruža izvanredne partije i za sada je glavni kandidat za MVP-ja finala, naravno uz uslov da Zvezda osvoji titulu.

Treći duel, koji crveno-belima može da donese pehar, igra se u Podgorici u subotu od 20.30. Iako se nije našao u prva dva meča, arbitar koga navijači Zvezde ni malo ne vole, Damir Javor, deliće pravdu na trećoj utakmici finala. Uz njega su tu Matej Boultauzer i Sreten Radović, koji su odabrani da sude ovogodišnji F4 Evrolige, tako da kvaliteta sigurno neće nedostajati.

Ruku na srce, u prva dva meča je retko ko imao zamerku na suđenje. Sve je počelo sa postavom Saša Pukl, Tomislav Hordov i Josip Radojković koji su odlično delili pravdu na samom startu serije. U istom ritmu su nastavili Ilija Belošević, Miloš Koljenšić i Milan Nedović, a nadamo se da ni posle treće utakmice, niko neće moći da kaže lošu reč o suđenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter