FOTO: Sportske igre mladih
in , ,

SPORTSKE IGRE MLADIH: O ovim igrama se priča po Srbiji – pravi spektakl u Sokobanji i Surdulici! (VIDEO)

Manifestacija Sportske igre mladih nastavila je svoj put po Srbiji.

Igre su održane u Sokobanji, a dan posle toga  su mladi sportisti iz Surdulice i okolnih mesta uživali u manifestaciji koja oduševljava region.

Karavan radosti i prijateljstva Dunav osiguranje Sportskih igara mladih u Sokobanji je doneo puno radosti mališanima, a igralo se još puno organizovali.

FOTO: Sportske igre mladih

Na ceremoniji svečanog otvaranja prisustvovali su predsednik opštine Miodrag Nikolić, predsednica SIM Srbije Marija Mihajlović,  koordinator SIM za ovaj reon Miloš Krstić i drugi.

Posle Sokobanje usledio je pravi spektak u Surdulici, na stadionu FK Radnik, gde su brojni školarci iz ovog kraja osetili čaroliju Igara.

Na ceremoniji svečanog otvaranja prisustvovali su zamenik predsednika opštine Miloš Radojičić, opštinski većnik za sport Nebojša Arsić, predsednik lokalnog Sportskog saveza Vladica Nestorović i koordinator SIM David Milić. Promoter Igara bio je Zoran Danoski, najbolji fudbaler Radnika ove sezone.

U Kragujevcu su se domaćini odlučili da Igre budu na predivnim terenu za košarkua učesnici su napunili tribine na otvorenom u sportskom kompleksu Čika Dača. zajedno sa klincima bio je najbolji vaterpolista Radničkog Strahinja Rašović, nekadašnji as Crvene zvezde i Barselonete.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VIŠE NEMA NIKAKVE DILEME: Konačno je poznato da li će Borjan čuvati Zvezdin gol u finalu Kupa!

‘RADIO SAM ČASNO SVOJ POSAO’: Oglasio se golman koji je Radu zagorčao sudbinu, pa poručio svim nevernim tomama – ‘Kružile su glasine, a mi smo rešili da pokažemo da igramo pošteno’