0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

RASKID SARADNJE: Nuno Espirito Santo napušta Vulverhempton!

Objavljeno: 21.05.21 u 17:15

Jedna veoma iznenađujuća vest!

Nuno Espirito Santo će na kraju sezone napustiti Vulverhempton, nakon što su se dve strane dogovorile oko sporazumnog raskida saradnje. Naime, došlo je do zasićenja sa jedne i druge strane, pa je rastanak bio jedino logično rešenje.

Espirito Santo je imao ugovor do leta 2023. godine, ali je i on želeo da napusti Vulverhempton, pa će otići bez oštećenja. Tokom njegovog boravka u Vulvsima, mnogi igrači iz Portugala su pristigli u tim.

‘Otkad smo prvog dana došli u Kompton (trening centar), naša ambicija je bila da napravimo pozitivnu promenu i da poguramo ovaj klub napred. Ponosan sam na to što smo to činili svakog dana. Ostvarili smo ciljeve, zajednički i sa strašću. Nedelja će biti emotivan dan, ali srećan sam što će navijači biti na Molinou, pa ćemo podeliti još jedan, poslednji posebni momenat zajedno!’ – stoji u izjavi Nuna!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter