0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

‘RADIO SAM ČASNO SVOJ POSAO’: Oglasio se golman koji je Radu zagorčao sudbinu, pa poručio svim nevernim tomama – ‘Kružile su glasine, a mi smo rešili da pokažemo da igramo pošteno’

Objavljeno: 21.05.21 u 12:57

U poslednjem kolu Superlige Srbije viđena je prava drama.

Fudbalski klub Rad imao je priliku da u poslednjem kolu sa ‘bele taćke’ obezbedi opstanak u elitnom društvu, ali Andrija Kaluđerović nije iskoristio tu priliku i postao tragičar tima sa Banjice.

Junak te utakmice je Miša Dubljanić, golman Spartaka koji je odbranio penal bivšem fudbaleru Crvene zvezde.

Nakon što su se slegle emocije, Miša smatra da je on samo pošteno radio svoj posao.

– Već sam se u karijeri sretao sa takvim situacijama da branim važan penal. U toj situaciji razmišljao sam samo o sebi, o svom klubu, da časno odradim svoj posao, kao što sam činio tokom cele utakmice – rekao je Dubljanić za „Mozzartsport“.

Ovaj sjajni golman je dobio bitku nerava sa Kaluđerovićem u tom ključnom trenutku meča.

-Spremali smo za utakmicu sa trenerom golmana Žakulom, pa i za takvu situaciju, ako bude penal. Čekao sam Kaluđerovića do poslednjeg trenutka i dobro je ispalo za nas.

PROČITAJTE JOŠ: VIŠE NEMA NIKAKVE DILEME: Konačno je poznato da li će Borjan čuvati Zvezdin gol u finalu Kupa!

Dubljanić ističe da mu je najbitnije to što je njegov klub pokazao da igra pošteno.

– Mi smo bili rasterećeni, obezbedili smo opstanak ranije, ali smo želeli da odigramo maksimalno, da damo sve od sebe, jer su kružile pre utakmice razne priče. Bili smo rešeni da pokažemo da igramo pošteno, da nas interesuje samo naš klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter