0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Opuštanje pred vikend uz sjajne kombinacije!

Objavljeno: 21.05.21 u 11:00

Nova lista je tu, ali morali smo pročešljati zanimljive lige kako bismo sklopili ovaj tiket! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

20.30 Luzern – Lugano

U Švajcarskoj ligi se sve odavno zna i sudar klubova iz sredine tabele idealan je za hvatanje golova. Lucer i Lugano čak imaju isti broj poena, a sa njima i Lozana. Svi koji počinju na slovo L imaju isti broj poena u ligi. Na utakmicama Lucerna pada u proseku 3,37 golova po utakmicama – najviše u ligi. Kao stvoreno za GG3+.

Predlog: GG3+ (1,68)

20.30 Lausanne – Young Boys

Jang Bojsi su toliko izdominirali ovu sezoni ali ne spuštaju nogu sa gasa i dalje pobeđuju sve po redu. Sa samo dva poraza na 35 utakmica teško da će izgubiti u Lozani, gde imaju odličan učinak. Poslednji put su izgubili tamo 2017. godine. Čista dvojka za završetak sezone u stilu.

Predlog: 2 (1,81)

20.45 Blackpool – Oxford Utd

Ko god je gledao prvi meč mogao je videti koliko je Blekpul jači tim. To govori i tabela jer su završili sa 6 poena više od Oksforda, koji se jedva uvukao preko gol-razlike a otpao je Čarlton Atletik. Zbog tačno 7 golova.Ovaj dvomeč je već završen u rpvoj utakmici, Blekpul će samo čuvati rezultati i čekati kontranapade, a Oksford mora na sve ili ništa. S obzirom kako su napadali u prvom meču teško da će išta postići. Tipujemo malo golova.

Predlog: 0-2 (1,77)

21.00 Levante – Cadiz CF

Ova utakmica ne rešava ništa, a igraće se pred 5.000 navijača i Levante neće želeti da produži niz na 8 utakmica bez pobede. Ne pred svojim navijačima. Kadiz ima odličnu sezonu ali pad u formi je evidentan i idealan su protivnik za mnogo golova. Obe ekipe imaju slabije odbrane od svih timova koji su u opasnoj zoni. Ide GG3+.

Predlog: GG3+ (1,87)

UKUPNA KVOTA 10,06 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 

EKSPRES TIKET: 9933769

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter