0
Domaći fudbal

FOTO: Lokomotiv Moscow

NIKOLIĆ POTPISAO NOVI UGOVOR: ‘Svakom treneru treba vremena!’

Objavljeno: 21.05.21 u 18:21

Veliki posao za srpskog stručnjaka!

Lokomotiva i Marko Nikolić su potpisali novi trogodišnji ugovor, a evo šta je srpski trener imao da kaže.

‘Svakom treneru treba vremena da izgradi efikasan tim. Proletos smo zabeležili značajan napredak i celokupnog tima i igrača, pojedinačno. Zadovoljni smo što je potpisan novi ugovor sa glavnim trenerom, smatramo da je to optimalno za stvaranje tima koji će moći da ostvari uspeh i u Rusiji i na evropskoj sceni.’ – rekao je i potom dodao.

‘Veoma sam srećan i srećan što smo produžili ugovor za tri godine. Na sastanku sa našim navijačima rekao sam da smo tek počeli da osvajamo trofeje. Za to moramo da radimo. Zahvalio bih se celoj ekipi Lokomotive i trenerskom štabu. Zahvaljujući upravi kluba, to su bili laki pregovori oko ugovora, brzo smo se složili. Idemo dalje zajedno. Naravno, hvala navijačima na podršci, zaista želim da ih vidim što više na utakmicama. Hvala mojoj porodici što mi je uvek bila iza leđa i podržavala me. Dovodim ih u Moskvu i spreman sam za posao. Srećno svima nama!’ – zaključio je!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter