5
Boks

FOTO: Privatna arhiva

NAJBOLJI SRPSKI KRUZERAŠ I DALJE IMA MAKSIMALAN SKOR: Ražnatovićev nokaut za 10. jubilarni trijumf!

Objavljeno: 21.05.21 u 23:24

I najjačeg rivala u dosadašnjoj karijeri, Gruzina Levanija Lukutašvilija, Veljko zaustavio u drugoj rundi na spektaklu održanom u Hajatu.

Spektakularno boksersko veče priredio je ‘Petko boks promoušn’ u petak u beogradskom hotelu Hajat, a zvezda večeri bio je najbolji srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (24).

Iako je ispred sebe imao dosad najbolje rangiranog rivala u karijeri, Srbin je, kao što je i obećao, i ovaj meč završio nokautom. Najboljeplasirani Gruzin, koji je u karijeri takođe često bacao rivale na pod (devet puta trijumfovao nokautom), Levani Lukutašvili (26) je ‘ugašen’ u drugoj rundi!

FOTO: Privatna arhiva

Ovo je Ražnatovića 10. jubilarna pobeda u isto toliko mečeva u profesionalnom boksu, od čega sedma nokautom, ali tu ne planira da stane.

– Udarao je jako, ali ja udaram jače – kroz smeh je posle meča rekao Ražnatović i dodao:

– Očekivao sam jači otpor, ali svakako pobedu, jer znam koliko sam spreman. Ubuduće ćete gledati još atraktivnije moje mečeve. Sada na kraći odmor, pa ponovo u salu. Cilj je juniorska svetska titula!

FOTO: Privatna arhiva

Zbog korona mera u hotelu Hajat bilo je prisutno svega 50 ljudi, a među njima i Veljkova supruga Bogdana, majka i najveća folk zvezda sa ovih prostora, Svetlana Ceca Ražnatović sa dečkom Bogdanom Srejovićem.

– Preponosna sam! Nije mi više ni strah, shvatila sam da ne mogu da ga odvratim od boksa i na meni je sada da ga podržavam iz sve snage, srca i duše – kratko je posle meča izjavila Ceca kojoj je Veljko potrčao u zagrljaj čim je izašao iz ringa posle pobede.

FOTO: Privatna arhiva

Posle 10. trijumfa u profi ringu Veljko će nastaviti sa radom u ‘Vorior džimu’ kod trenera Zorana Bačulova, ali planira i novu posetu ruskom kampu na Vladikavkazu ‘Arijana boksing tim’, iz kojeg je već izašlo devet svetskih šampiona.

VELJKOV UČINAK U KARIJERI

Mečeva 10

Pobeda 10

Pobeda nokautom 7

0
0

5 Komentara

  1. Koliko li placaju ove mucenike sto s njim boksuju pa se ovako brukaju a njemu prave reklamu da odem i ja da zaradim

    0
    0
    Odgovori
  2. Najbolji srpski kruzeraš je Milosav Savić. Veljko nema ni jednu titulu niti medalju sa prvenstva ni medjunarodnih turnira tako da nikako ne može biti najbolji. Čak ni na boxing rec-u na listi profesionalnih boksera nije prvi rangiran.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter