1
Ostali sportovi

FOTO: MUP/Screenshot

MLADI RUKOMETAŠ PARTIZANA UHAPŠEN ZBOG VEZE SA BELIVUKOM: Kod nas je 10 godina, mi se bavimo samo sportom!

Objavljeno: 21.05.21 u 11:04

Retko ko je ovo očekivao.

Jedan igrač koji nastupa za mlađe kategorije RK Partizan, danas je uhapšen u dvorani u kojoj ovaj tim trenira. Pripadnici Žandarmerije i UKP su uleteli u salu, rukometaš je oboren na parket i stavljene su mu lisice.

Povodom ovog događaja oglasio se i direktor kluba Aleksandar Blagojević. On je u razgovoru za Telegraf izjavio da se oni bave isključivo sportom, kao i da je ovaj igrač u klubu već desetak godina.

Mi smo sportski klub. Bavimo se sportom, a u školi rukometa imamo više od 500 igrača. Čuo sam za hapšenje i to je igrač koji je u našim mlađim kategorijama desetak godina, istakao je Blagojević.

FOTO: MUP/Screenshot

Novinari su ga potom upitali da kaže inicijale uhapšenog igrača, a Blagojević je rekao da je to posao koji radi država, kao i da se momak u sali nalazio iz sportskih razloga. Uz njega je uhapšeno još 6 osoba zbog sumnji da su izvršili krivično delo udruživanja radi vršenja krivičnih dela i otmica.

0
0

1 Komentara

  1. Pa ne moze svako dete da ae isprati ovde nije poneo vaspitanje iz kuce sta moze da uradi trener za 1h sto je sa njime..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter