0
Domaći fudbal

Foto: Yotubescreenshot

IZ INĐIJE GRME: ‘Mi smo pobedili sve naše direktne konkurente! Nejasna saopštenja drugih klubova!’

Objavljeno: 21.05.21 u 17:34

‘Havarija’ u srpskom fudbalu!

Nakon što je isplivala vest da je moguć ostanak Rada i Javora u Superligi, mnogi klubovi su se zapitali kako je to moguće. Među njima se našla i Inđija, koja je ispala iz lige nekoliko kola pre kraja prvenstva.

‘Posle današnjeg saznanja iz pojedinih medija da pojedini klubovi planiraju da podnesu inicijativu o promeni pravila funkcionisanja Superlige Srbije, odnosno ispadanju četiri umesto šest klubova posle završetka ove takmičarske sezone, a na osnovu glavne teze da je bilo nepravilnosti i nepoštenja tokom iste, fudbalkoj javnosti postavljamo sledeća pitanje:

Da li postoje dokazi o neregularnosti tekuće takmičarske sezone? Ukoliko postoje, da li su podnete krivične prijave tim povodom, a ukoliko ne postoje na čemu se zasnivaju navedene tvrdnje?

FK Inđija se nikada do sada nije našao ni u jednom dokumentu niti novinskom članku kao fudbalski klub koji se bavio nepoštenim radnjama i nijedna utakmica nije označena kao sumnjiva, niti povučena iz kladionica. Od prve do poslednje utakmice pošteno smo se borili za opstanak u takimčenju zagledani isključivo u svoje dvorište. Isto bi ostalo i posle završetka ove sezone da se pojedini klubovi nisu oglasili današnjim u najmanju ruku nejasnim saopštenjima za javnost.​

Ove godine Inđija je pobedila sve direktne protivnike konkurente za ispadanje iz Superlige. Inđija je jedini predstavnik Srema u Superligi i kada su okolnosti normalne stadion bude ispunjen gotovo do poslednjeg mesta. Smatramo da Inđija svojim učešćem doprionsi kvalitetu fudbala u svakom segmentu te igre, od poštenog i borbenog fudbala do fer i korektnog navijanja.

Predsednik UO Dragan Pilipović.’ – stoji u saopštenju kluba.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter