0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Zarada se traži u Skandinaviji!

Objavljeno: 20.05.21 u 11:27

Ovaj četvrtak dominira španska druga liga sa malo primesa Skandinavije! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

19.00 Malaga – Girona

Malaga može da igra samo za ponos jer su na sredini tabele i ne mogu nigde, a Đirona mora u poslednja 3 kola da uzme bar 6 poena da bi osigurala plej-of. Osim toga gosti su u fenomenalnom nizu od 5 pobeda tokom kojih im je gol razlika 10-1. Deluje kako će pre otići par pozicija gore nego ispasti iz plej-ofa.

Predlog: 2 (2,25)

19.00 Gijon – Las Palmas

Hihon je na plej-of mestu samo zbog gol razlike, tačnije za 2 gola. Niko nikada nije bio u plej-ofu sa tako malo posignutih golova kao oni – samo 36. Ali zato je i odbrana na nivou – primili samo 26. Las Palmas osim što ima dalek put, nemaju za šta da igraju jer su izborili opstanak. Tačno od tog trenutka im je forma krenula na dole.

Predlog: 1 (1,75)

20.30 Rosenborg – Brann

Gost iz Bergena je katastrofalno krenuo sezonu, gotovo nezamislivo koliko to loše izgleda. Rozenborg je u prve tri utakmice u sezoni dva puta remizirao na gostovanjima i jednu na svom terenu pobedio 5-0. Gosti sa gol razlikom 1-10 su prava mušterija za 3 boda i domaći to moraju iskoristiti.

Predlog: 1 (1,85)

21.30 Rayo Vallecano – Real Oviedo

Rajo trenutno samo zbog dva gola gubi plej-of mesto. Zato ne samo da će pobediti nego će napadati i da nadoknade gol-razliku. Oviedo je u soldinoj formi ali nemaju za šta da igraju.

Predlog: 1 (1,64)

KUPNA KVOTA 11,95 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 7909875

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter