0
Evropske lige

FOTO: Twitter/AFCAjax

KAKO JE TADIĆ EKSPRESNO ODBIO BARSELONU: Ajaks je moja kuća, sve radim za njega i to je klub mojih snova!

Objavljeno: 20.05.21 u 23:19

Za njega je ovo najlepši klub na svetu.

Fudbaleri Ajaksa su ove godine pored titule u domaćem prvenstvu, osvojili i Kup Holandije. Jedan od najzaslužnijih za to je definitivno kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić.

On je slobodno možemo reći pravo srce ovog tima. Sjajan je u ulozi lidera ekipe, pa uz odlične asistencije i golove čini saigrače boljima, što su primetili mnogi velikani evropskog fudbala.

Jedan od njih je i Barselona koja je prošlog leta bila zainteresovana za Srbina. Tadić je svima dao do znanja da ih je odbio, jer je Ajaks klub iz njegovih snova.

Barselona? Ta prilika je bila prošle godine, ali sam rekao NE. Ajaks je moj klub i sve radim za njega. Dolazak u Amsterdam je najbolja odluka koju sam u životu doneo. Ovo je uvek bio klub mojih snova, po filozofiji, velikanima koji su nosili ovaj dres, istoriji i navijačima. Ajaks je najlepši klub na svetu, jedan od najboljih u Evropi. Svako želi da dođe kod nas, a ako poboljšamo sitne detalje možemo da napravimo razliku na kontinentalnom nivou, rekao je Dušan Tadić za holandski Telegraf

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter