0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

ILI ĆEMO CELU NOĆ BITI BUDNI ILI ĆEMO RANO USTAJATI: Poznato je kada Jokić kreće u pohod na prsten!

Objavljeno: 20.05.21 u 20:22

Neće nam biti ni malo lako.

Denver Nagetsi će se u prvoj rundi plejofa sastati sa Portlandom. Ekipa u kojoj nastupa srpski reprezentativac i najverovatnije budući MVP NBA lige Nikola Jokić, regularnu sezonu je završila na 3. mestu sa skorom 47-25.

Sa druge strane Trejl Blejzersi su, iako sa istim skorom kao Dalas i Lejkersi, zbog međusobnih duela zauzeli 6. poziciju. Samim tim, u prvoj rundi ćemo gledati identičan duel onom iz polufinala Zapada 2019. godine.

Tada je ekipa Blejzersa slavila rezultatom 4:3, Nagetse je naravno predvodio Džoker, ali se nadamo da će ishod ovoga puta biti drugačiji. I imamo pravo na to, jer je Somborac trenutno prvi favorit za MVP priznanje i od tog trenutka je sigurno dosta napredovao.

Prva utakmica u ovoj seriji odigraće se u noći između subote i nedelje, ali prilično rano, od 04.30 po našem vremenu. Samo dva dana kasnije gledaćemo i drugi duel, koji je na programu od 04.00 ujutru. Treći meč će se odigrati 27. maja u identičnom terminu kao i prvi, dok će 4. duel morati svi da gledaju, hteli to ili ne, jer počinje u ponoć 29. maja. Ne baš atraktivni termini za ljude sa naših prostora, ali to ne sme da nas spreči da budemo uz Jokića u njegovoj do sada najboljoj sezoni u karijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter