FOTO: Screenshot/Youtube
in , ,

VUJOŠEVIĆ POTVRDIO: Isplaćen dug prema trofejnom stručnjaku!

Čuveni trener Partizana  potvrdio je da su sva dugovanja prema njemu isplaćena.

Danas je tu informaciju u toku dana objavio Ostoja Mijailović, a Vujošević je potvrdio njegove navode. Trofejni strateg istakao je da je zadovoljan što je konačno dobio svoj novac, ali da nije zahvalan.

-Tačna je vest, ja sam to saznao od novinara jednog medija, da je urađena danas uplata kompletnog duga i zadovoljan sam što je to na taj način završeno, što je stavljeno ad acta i što se oko toga više neću nervirati. Žao mi je što sam morao da koristim neka definitivna sredstva, da se obraćam BAT i što se cela ta priča previše otegla i vremenski produžila i upravo u tom kontekstu sam zadovoljan, što više neće biti nerviranja oko toga. Svestan sam specifične pozicije sadašnje uprave Partizana i da su dolazeći na vodeće pozicije kluba zatekli dosta dugova, ali to nije moja odgovornost. Ja sam pokušao koliko je god moguće da imam razumevanja i da naplata tih dugova bude u ratama – rekao je Vujošević.

Dodao je da je Partizan uvek bio klub koji voli.

„Zadovoljan sam što sam isplaćen, Partizan jeste klub koji ja volim, ali kao što sam rekao i tada, isuviše imam godina i bolesti da bih prihvatao neku dečiju priču kako je ljubav prema klubu surogat za pare koje sam više nego pošteno zaradio“, rekao je Vujošević za „SportKlub“.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KAKAV BI OVO POSAO BIO: Čelsi sprema najveće pojačanje do sada!

BENZEMA U REPREZENTACIJI NAKON ŠEST GODINA PAUZE: „Hvala Bogu“!