3
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

VUČIĆ DEMANTOVAO TVRDNJE: „Danilo nije vlasnik Rada, ne znam da li vlasnik postoji“!

Objavljeno: 19.05.21 u 18:36

Aleksandar Vučić odgovorio na spekulacije da je njegov sin vlasnik FK Rad i da želi da preuzme kontrolu nad navijačima Patizana.

On je naveo da su te tvrdnje lažne i da njegov sin nije navijač Partizana.

-E taj što je pobegao sa detektora laži na pitanje da li je pedofil, je saopštio kako mi je sin vlasnik Rada, kako hoće da se meša u Partizanovu tribinu. Ne da neće da se meša, on ne navija za Partizan. Ne da nije vlasnik Rada nego ne znam ni da li vlasnik postoji, niti bilo šta slično, to su bila udruženja građana nekad, sad ne znam šta je tačno – rekao je Aleksandar Vučić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Prethodnih dana pojavila se informacija da je Danilo Vučić vlasnik FK Rada i da ovaj klub pod njegovim vođstvom beleži veliki broj pobeda i izbegava već viđeno ispadanje u u drugi rang takmičenja.

0
0

3 Komentara

  1. Sada se to više ne zove vlasnik nego „prvi čovek kluba“. Niko ne kaže vlasnik kkczbg dr Nebojša Čović, nego prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana. Tako je sada popularno u ovoj zemlji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne razumem zasto bi Vucic uvek bio u pravu? Postoje razlozi zasto mislim da mu ne treba verovati, ali nisu u ovom trenutku za javnost. Sto se tice stanja u Srbiji pamtim dugo, ali ovakvog cirkusa nikad nije bilo u reziji osobe koja predstavlja drzavu. Neprimerena je Vuciceva komunikacija sa bilo kim sa kojim se ne slaze, a to gleda ceo svet.Kada je fk Rad u pitanju ime vlasnika se moze naci kod nadleznih drzavnih organa. Pada u oci da je Rad preko noci postao ono sto je nekad bio fk Obilic, a kao sto znamo to nije bilo slucajno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter