0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter Screenshot

STIŽE NAGRADA ZA DOBRE REZULTATE: Novi ugovor za Nikolića?!

Objavljeno: 19.05.21 u 16:25

Kako navode ruski mediji Nikolić bi trebao da potpiše novi ugovor do 2024. godine.

Neko vreme su trajale spekulacije da Nikolić i rukovodsto Lokomotive nisu u dobrim odnosima. Mediji su ga selili u različite klubove, ali kako stvari stoje on će ostati trener popularnih „Lokosa“.

Ruski mediji, pre svih Čempionat, objavio je novu informaciju, koja samo potvrđuje da će srpski trener i u narednoj sezoni biti na čelu tima iz Moskve. Kako se navodi, on će potpisati novi ugovor na još tri godine, a dobiće i povišicu, te bi trebalo da zaradjuje oko 1.800.000 po sezoni.

Bivši strateg Partizana u Lokomotivu je  stigao pre godinu dana, odveo je tim u Ligu šampiona, a pre nekoliko dana osvojio je Kup Rusije i šampionat završio na trećem mestu. Nikolić nije dočekan najbolje u Moskvi, na klupi je zamenio legendarnog Jurija Sjomina, ali je nakon uspeha sa klubom zatvorio usta mnogim kritičarima.

Sjomin do sada nije komentarisao Nikolića,ali nakon najave da će srpski strateg potpisati novi ugovor, dao je negativan komentar na potez uprave.

„Da li sam spokojan kada je u pitanju budućnost Lokomotive sa Nikolićem? Ne, nisam spokojan. Utakmica sa Salcburgom je bila izuzetno važna, sa pobedom su mogli da pređu u Ligu Evrope, a on je u tim stavio sedmoricu defanzivnih igrača. I izgubio. Kako onda mogu da budem miran“, rekao je Sjomin za Meč televiziju.

Kritike na Nikolića ne staju, ali ih on svojim rezultatima redovno demantuje.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter