0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POZNATI DETALJI DEKIJEVOG UGOVORA: U slučaju plasmana u Ligu šampiona, Mister će biti debelo nagrađen – nema izlazne klauzule a evo kolika će mu biti plata!

Objavljeno: 19.05.21 u 10:16

Ukoliko predstojeće leto na Marakani bude uspešno, šef stručnog štaba Dejan Stanković biće debelo nagrađen.

Prethodni dani su posebno bili lepi za navijače Crvene zvezde, pogotovo kada su čuli da je strateg tima Dejan Stanković produžio saradnju sa crveno-belima.

Pisalo se dosta oko Dekija, spominjalo se da će nastaviti karijeru u Italiji, ali mladi stručnjak odlučio je da ostane u glavnom gradu Srbije.

Deki se novim ugovorom obavezao do 2024. godine, a sada će zarađivati 600.000 evra po sezoni, što je 50.000 evra na mesečnom nivou.

Imaće Stanković još neke benefite, koji se tiču novog ugovora. U slučaju da se tim sa ‘Marakane’ treći put u klupskoj istoriji plasira u Ligu šampiona, na račun proslavljenog fudbalera leći će suma od 500.000 evra, saznaje ‘Mozzart sport’.

PROČITAJTE JOŠ: VESELI SE SRPSKI RODE: Delije će se oduševiti kada vide kako njihovi ljubimci slave pobedu – najiskusnuji dvojac zapevao čuvenu patriotsku numeru! (VIDEO)

Popularni Mister se nije zaštitio izlaznom klauzulom, što znači da ne postoji mogućnost da napusti ‘Marakanu’ u slučaju konkretne ponude nekih evropskih klubova.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter