1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

„PETARDA“ ZVEZDE: Crveno-beli zatvorili sezonu sa stilom! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.21 u 18:14

Crvena zvezda ubedljivo je slavila u poslednjem kolu Superlige protiv Metalca sa 5:1.

Crveno-beli odlično su ušli u meč i poveli već u drugom minutu pogotkom Milana Gajića. Lako je ispala odbrana tima iz Gornjeg Milanovca, a to je odlično iskoristio Zvezdin bek. Samo tri minuta kasnije El Fardu Ben je postigao još jedan gol i najavio odličnu partiju tima iz Ljutice Bogdana. Treći pogodak takođe je bio delo reprezentativca Komora.


Golman Milan Borjan doživeo je nezgodan udarac u duelu sa jednim fudbalerom Metalca te je morao da da napusti meč u drugom poluvremenu,a umesto njega na gol je stao Zoran Popović. Zvezda je na poluvremnu zamenila Nikolića i Petrovića i na teren poslala svoje afrikance, Gelora Kangu i Sekua Sanoga.



Nije dugo trebalo Kangi da opravda svoj ulazak u igru jer mu je bilo dovoljno manje od četiri minuta da postigne pogodak posle sjajnog šuta i povisi vođstvo. Ipak, svoje šanse je imao i Metalac. Najavio je trener Lazetić da njegov tim dolazi na „Marakanu“ da se bori, a njihova inicijativa se isplatila nakon greške Pankova koji je dodao loptu do Igora Maksimovića, a on smanjio rezultat na 4:1. Konačan rezultat postavio je Milan Pavkov nakon sigurnog izvođenja jedanaesterca. Zvezda je ovom pobedom zatvorila sjajnu sezonu u kojoj je osvojila čak 108 bodova od mogućih 114 , bez ijednog poraza, i tako oborila ovosezonski rekord koji je držao Seltik i postala tim sa najviše osvojenih bodova u prvenstvu. Kakav podvig za crveno-bele.

Proslava titule održaće se u subotu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter