0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PARTIZANOV DUG PREMA VUJOŠEVIĆU JE PROŠLOST: Mijailović odgovorio na prozivke legendarnog trenera – ‘Može da proveri račun u banci’

Objavljeno: 19.05.21 u 14:25

Prvi čovek Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović odgovorio je legendarnom treneru tog kluba Dušku Vujoševiću.

Naime, svega nekoliko dana nakon što je skinuta bloada, crno-beli su iplatili nekadašnjeg trenera,a prvi čovek kluba je odgovorio i na prozivku da su crno-beli falsivkovali dokumente.

Zbog toga su se sada oglasili iz Humske, jer smatraju da takva tvrdnja nije istinita.

– Sve što smo mogli da čujemo i pročitamo pre nekoliko dana bi možda zahtevalo neki odgovor ili objašnjenje, ali tada bi se nad Partizanom naslađivali oni koji ga ne vole. Ne želim to da radim, ali ipak moram da napomenem kako ova uprava Partizana nikada ništa nije falsifikovala. Ozbiljni smo ljudi, posao koji smo preuzeli radimo savesno, a preuzete finansijske obaveze ispunjavamo najbolje što možemo, poručio je Ostoja Mijailović u izjavi za ’24sedam’.

FOTO: KK Partizan

Mijailović je potom nastavio o dugu:

– Umesto odgovora, Duško Vujošević može da proveri račun u banci. Videće da je priča o dugu Partizana prema njemu od danas prošlost. Još jednom mu hvala na radu, posvećenosti, titulama, igračima koje je razvio, ali i razumevanju za kašnjenja kada ih je bilo… Ubeđen sam da ćemo u njemu imati podršku i iskrenog navijača i dalje. A da mu niko nikada više neće spočitati da podržava Partizan zbog toga što mu aktuelna uprava plaća dug koji je nastao u neko drugo vreme, zaključio je prvi čovek KK Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter