0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

OSTRVO BRUJI – MURINJO ŽELI DA DOVEDE SRPSKOG REKORDERA: Sprema se transfer bomba na ‘čizmi’, Mitrović nasleđuje Dzeka u Romi?!

Objavljeno: 19.05.21 u 10:47

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović nalazi se pred transferom karijere.

Iz Engleske nam stižu šokantne vesti, naime, bivši fudbaler Partizana Aleksandar Mitrović našao se na ‘radaru’ Žozea Murinja, tako da bi portugalski stručnjak mogao da ga ovog leta dovede u Romu.

Spekuliše se da će ovaj fantastični golgeter napustiti ekipu Fulama, a sada se dovodi u vezu i sa Murinjom, koji je preuzeo velikana iz Rima.

PROČITAJTE JOŠ: SLATKE MUKE ZA BLEKIJA: Milenković saopštio upravi Fiorentine da želi da napusti klub – evropski velikani stoje u redu za njega!

Ovu vest je preneo britanski portal ‘San’, koji tvrdi da Murinjo već duže vreme prati srpskog golgetera, čak se i spominje da je hteo prošle sezone da ga dovede u Totenhem.

Potencijalni transfer bi mogao da pokvari Dejvid Mojes, koji je otkrio da voli napadače poput Mitrovića, a i srpski as ne krije da bi najviše voleo da ostane da živi u Londonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter