0
Fudbal

OKTAGONBET TIKET DANA: Biće uzbudljivo u Engleskoj, mi smo vam spremili još jednu dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 19.05.21 u 11:00

Ponovo jedan tiket u kome dominiraju englezi ali sada nisu sami! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

19.00 Newcastle – Sheffield Utd

Iako je odavno u drugoj ligi Šefild junajted pokazuje mentalitet borbeni. Ipak, Njukasl kada podigne formu kao što je podigao bolji je tim za dve klase. Sent Maksimin je igrač koga ćemo vrlo brzo gledati u nekom velikom klubu i ne vidimo ko će moći njega da zaustavi. A čovek ima motiv da daje sve do sebe kako bi seo u izlog i pobegao iz Njukasla bez ambicija.

Predlog: 1 (1,74)

19.00 Everton – Wolves

Logika tipovanja na Everton nije samo ta da oni mogu doći do Evrope, a Vulvsi nemaju za šta da igraju. Postoji još jedna, a to je da Everton prosto ne može dve utakmice u nizu da odigra onako
loše. Vulvsi su neporaženi u poslednjih 10 mečeva u kojima su prvi postigli gol ali plašimo se da
ovaj put to neće uspeti.

Predlog: 1 (1,94)

21.15 West Bromwich – West Ham

Ako je VBA imao i malo samopouzdanja u sudijskoj nadoknadi prošle utakmice su i to izgubili. Držali su se sjajno protiv Liverpula, a zatim je golman Alison došao na poslednji korner i zabio im gol glavom. Oni su ispali odavno, a Vest Hemu svaki gol znači razliku između Konferencijske lige
i Lige Evrope ili čak možda nikakve Evrope naredne sezone. Ne smeju ovo ispustiti.

Predlog: 2 (1,66)

21.15 Paris SG – Monaco

Liga više nije u njihovim rukama moraju se uzdati u kiks Lila u poslednjem kolu zato ovo neće smeti da ispuste. Ovo je sedmo finale kupa u nizu za Parižane, a osvojili su 5 od poslednjih 6. Monako je u svom desetom finalu i želeće da se ne završi kao poslednja tri. Mi mislimo da će biti baš tako.

Predlog: 1 (1,96)

KUPNA KVOTA 10,98 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 5273384

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter