0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

‘MI NISMO VOLELI OGLEDALO, KAO OVI DANAŠNJI FUDBALERI’: Proslavljeni srpski as se prisetio čuvenog gola protiv Barselone, pa ‘pecnuo’ Ronalda zbog trbušnjaka! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.21 u 11:44

Proslavljeni srpski fudbaler Milinko Pantić gostovao je u jednoj emisiji zabavnog karaktera.

Nekadašnji srpski as i junak ‘duple krune’ Atletiko Madrida, Milinko Pantić, gostovao je u tok-šou ‘Kasno-kasna noć’, i prisetio se te legendarne 1996. godine kada je Atletiko predvođen pokojnim Radomirom Antićem osvojio dva trofeja.

Voditelj emisije David Bronkan ima isto mišljenje kao Pantić, što se tiče fudbala i tenisa.

– Znam da volite Atletiko Madrid kao ja i da volite Rodžera Federera poput mene. Ako bismo igrali sutra tenis, izgubili biste od mene. Voleo bih da igramo. Imate 36 godina, a ja 54. Ajde da vidimo, ja sam Srbin i umirem samo u čizmama – rekao je Pantić aludirajući na ratnički duh svog naroda.

– Za mene poraz nije opcija, on ne postoji u mom rečniku. Na primer, za mene kao trenera ne postoje prijateljske utakmice. Izlazim da pobedim, nije me briga da li smo prijatelji ili porodica. Prijateljska utakmica je laž. Čoveka zadovoljava samo pobedom, a ko izgubi ne zabavlja se i teško mu pada. Ne volim da gubim ni u šahu protiv ćerke. Naučio sam ih da pobeđuju, da budu pobednice, a ne gubitnice. Nisam morao da treniram igrače, morao sam da treniram pobednike.

PROČITAJTE JOŠ: E OVAKO SE ‘KRADE’ VREME: Deda doktor odneo šou u Hrvatskoj – dok je došao da pomogne igraču, ovaj se pridigao! (VIDEO)

Pantić se prisetio 1995. godine kada je iz grčkog Panionisa prešao u redove velikana iz Madrida.

– Potpisao me je Atletiko, stigao sam ovde i štampa, koja nije znala ni kako da napiše moje prezime, objavila je da sam rođak Radomira Antića. Ova priča me je pratila do prvog meča protiv Talavere de la Reina, pošto su posle toga svi promenili mišljenje o meni jer su shvatili da nije došao nijedan rođak Radomira Antića, već da je došao Milinko Pantić.

Srpski as je prokomentarisao svoju proslavu gola u finalu Kupa kralja protiv Barselone.

– Tamo sam skinuo dres, a ne znam zašto sam to uradio kad nisam imao trbušnjake Kristijana Ronalda. U moje vreme fudbaleri nisu toliko voleli ogledalo, sada igrači jako vole ogledalo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter