0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

KAKAV POTEZ PROLETERA: Na Vojvodinu sa 10 bonus fudbalera! Lalatović propušta meč zbog problema sa zdravljem!

Objavljeno: 19.05.21 u 17:40

Proleter dočekuje Vojvodinu u poslednjem kolu Superlige Srbije.

Proleter je ubedljivo slavio u prethodnom kolu na gostovanju Inđiji sa čak 5:0 i time osigurao učestvovanje u najvišem rangu srpskog fudbala i naredne sezone. Fudbaleri novosadskog tima zbog te pobede u ovo kolu ulaze potpuno rasterećeni,a klub želi ovu situaciju da iskoristi u najboljem mogućem smeru, a to je da šansu da mladim fudbalerima i vidi sa čime klub raspolaže i u narednoj sezoni. Proleter će meč početi sa čak 10 „bonusa“. Od igrača koji će startovati danas, samo Uroš Vesić ne potpada pod „bonus“ igrača, ali je on iz klase „1998“.

FOTO: HOTSPORT

Vojvodina u meč ulazi kao četvrtoplasirani klub koji je već osigurao izlazak u Evropu naredne sezone i nema rezultatski motiv sem da se izjednači sa Čukaričkim na trećoj poziciji. Vojvodina će u ovaj meč ući sa tri bonus igrača.

Lalatović neće voditi tim u ovom meču zbog problema sa zdravljem, a umesto njega će na tim sa klupe voditi Vidak Bratić i Dragan Šarac.Vojvodina je u toku ove nedelje ostala bez sportskog direktora Milana Kosanović koji je tragično preminuo u 50. godini života.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter