0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

KAKAV BI OVO POSAO BIO: Čelsi sprema najveće pojačanje do sada!

Objavljeno: 19.05.21 u 19:25

Čelsi se sprema da da se umeša u trku za supertalentovanog Džejdona Sanča.

Dugo je Mančester Junajted bio favorit za dovođenje mladog fudbalera ali očigledno je da su poslednjih dana „crveni đavoli“ dobili konkurenciju u timu iz Londona.

Sančo je prošlog leta bio blizu prelaska u redove kluba sa „Old Traforda“, ali je Borusija dala roku klubu do kada može da kupi igrača, a Junajted ga nije ispoštovao i Sančo je ostao u redovima „milionera“.

Čelsi je očigledno rešio da odigra na kartu neodlučnosti Junajteda, pošto je Tomas Tuhel veliki obažavaoc igre mladog krilnog fudbalera, a prenosi se da je klub iz Londona spreman da plati 92,5 miliona evra.

Sančo je u Borusiju stigao 2017. godine iz Mančester sitija, samo nekoliko meseci pošto je Tuhel, tada trener Dortmunda, otpušten. Prednost je i u tome što je Sančo kao dečak bio navijač Čelsija i to što želi da se vrati u Englesku kako bi bio uz porodicu.

Ove sezone je u dresu ekipe Borusije na 37 mečeva postigao 16 golova uz 21 asistenciju u svim takmičenjima. Nedavno je dao pun doprinos u finalu Kupa Nemačke kada su on i Erling Haland postigli po dva gola u pobedi nad Lajpcigom od 4:1.

I sportski direktor Mihael Cork je nedavno rekao kako postoji džentlmenski sporazum između kluba i igrača da on može da ode ako određeni kriterijumi budu ispunjeni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter