0
Fudbal

FOTO: Youtube screenshot

I LEGENDARNI NEMAČKI FUDBALER SE SLOŽIO: Sandra Afrika u dresu Bajerna predviđala rezultate! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.21 u 19:00

Legenda nemačkog fudbala Andreas Breme gostovao je u emisiji zajedno sa Sandrom Afrikom, Davorom Badrovim i Kostasom Karafotisom.

Oni su zajendo gostovali u emisiji „ON-MPU Fußballtipp“ gde su prognozirali rezultate narednog kola Bundeslige. Breme je legendarni fudbaler koji je uspeo da osvoji Svetsko prvenstvo sa Nemačkom 1990. godine, a postigao je pogodak u finalu protiv Argentine.

Pored pogađanja rezultata, emisiju su obeležili i troje izvođača koji su predstavili svoje pesme. Sandra Afrika je izvela svoju pesmu „Devojka tvog druga“ a iskoristila je priliku da čestita Bajernu na osvojenoj tituli.

Pevačica je takođe pokazala i svoje umeće u tipovanju rezultata, prognozirala je pobede Štutgarta, Menhengladbaha, Frankfurta, Lajpciga, Volfsburga, Bajerna, Dortmunda, dok očekuje i dva remija u duelima Keln – Šalke, odnosno Hofenhajm – Herta.

Zanimljiv detalj se dogodio kada je prognozila meč Ajntrahta.

2:0, Luka Jović – rekla je Sandra Afrika.

Ostala dva pevača su se složili sa Sandrom, dok je i Breme slično viđenje tog meča.

Na kraju emisije, publici su se osim Sandre, predstavili i Davor Badrov, kao i Kostas Karafotis svojim pesmama..

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter