0
Evropske lige

FOTO: YouTube screesnhot

HAOS U ITALIJI KAKAV SE NE PAMTI: Otac fudbalera Đenove razlupao Romin trening-centar i automobile čelnika – policija ga uhapsila, a sin ga se odrekao!

Objavljeno: 19.05.21 u 14:00

Incident o kom bruji ‘čizma’…

Fudbaler Đenove Đanluka Skamka koji je na pozajmici u ovom klubu iz Sasuola, doživeo je veliku neprijatnost pošto je njegov otac Tigorij upao u trening-kamp Rome i bejzbol palicom uništio inventar. Otac 22-godišnjeg fudbaler je prvo razbio prozore na nekoliko parkiranih automobila ispred centra, koji pripadaju čelnicima kluba, a onda i oštetio kip vučice, koji je simbol ovog kluba.

Da je sve moglo da dobije i mnogo veće razmere može se zaključiti prema pisanju italijanskih medija, koji navode da je Skamka senior krenuo i ka terenu, gde su bili momci koji brane boje mlađih kategorija Rome, ali je na sreću policija u poslednji trenutak sitgla i sprečila potpuni haos.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🇮🇹Gianluca Scamacca (@iamscamacca)

Sam fudbaler se oglasio na društvenim mrežama i ističe da je potresen, ali je istakao da se ograđuje svog oca, kao i da ga ne smatra člao porodice.

– Potreslo me je kad sam pročitao što se dogodilo. Ne mogu to da objasni. Bolno mi je uopšte i da pričam o tome, ali možda ću morati. Moj otac ne živi s mojom majkom već dugo. Nisu razvedeni jer nikad nisu ni bili venčani. Odrastao sam uz majku i sestru i one su moja jedina porodica, rekao je Skamka za italijanske medije, pa dodao:

– S ocem sam se ponekad sretao, ali jedva da smo se viđali. Voleo bih priču o porodici da zadržim za sebe i tražim da to poštujete. Samo ću reći da moj otac nije imao ništa s mojom karijerom. Žao mi je i šokiran sam onim što se dogodilo, ali ja sa svojim ocem nemam nikakve veze.

Zasad nije poznat razlog ovog incidenta, sem da je talentovani napadač ponikao u Romi, pre nego je sa 16 godina napustio taj klub i prešao u PSV.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter