2
Domaći fudbal

VOJVODINA NACILJALA POJAČANJE: Dobro poznato lice i reprezentativac se vraća u Novi Sad!?

Objavljeno: 18.05.21 u 20:58

Mnogo se priča o odlascima iz Vojvodine, ali sada je na pomolu i jedan dolazak!

‘Stara dama’ iz Novog Sada ovog leta ostaće bez velikog broja igrača, među kojima su Saničanin, Drinčić, Bojić i mnogi drugi. Ipak mogla bi novosadska Vojvodina da se pojača na krilnim pozicijama dolaskom dobro poznatog lica – Georgija Merebašvilija!

Gruzijac je dres Vojvodine nosio u periodu od 2010. do 2012. godine, kada je iz Vojvodine otišao u Dinamo Tbilisi. Tokom karijere je još nastupao za grčki Krete, zatim Veriju, Levadiakos, i sada poljsu Vislu Plok.

Ovog leta postaje slobodan igrač, što se čini kao idealno rešenje za povratak u srpski fudbal. Georgi ima 34 godine i najbolje se snalazi na poziciji levog krila!

0
0

2 Komentara

  1. Ako je on pojačanje, ja ću odmah u prvu postavu. Krece raspad fc Vojvodina, oterali Pajtica da bi lakše prodali klub. Još jedan pozdrav za Andreja Vucica i njegovog kera Slobu snajpera. Samo da znaš Markus te ceka

    0
    0
    Odgovori
    • Kreće raspad. Gde ti drugar živiš. Voša je u raspadu nekih 10+ godina sigurno. Kup je osvojen za vreme kovida u enormnu dozu sreće da nam protivnik ne bude Zvezda. Znači o kom tačno raspadu pričaš. Plus ko bre želi da kupi ovaj klub. Malo si dao na maštu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter