0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

RADONJIĆ NAKON POBEDE: ‘Najbolje poluvreme u sezoni!’

Objavljeno: 18.05.21 u 23:26

Crvena zvezda je pobedila, ali nije sve tako blistavo!

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Budućnost i u drugom meču polufinala ABA lige i došli do prednosti od 2:0 u finalnoj seriji. Sada se serija seli u Podgoricu.

‘Odigrali smo sjajno u prvom poluvremenu. Napadački možda i najbolje ove sezone, a odbrana je bila na izuzetno visokom nivou. Tokom treće deonice, sve je krenulo kako ne treba. Izgubili smo ritam, Budućnost je uspela da se vrati, da napravi preokret. Podgoričani su u završnici treće i početkom poslednje deonice imali lepu prednost, delovalo je da idu ka pobedi, da idu ka brejku, ali smo podigli stepen agresivnosti u odbrani, uspeli smo da stignemo do poena i pobede. Ovo je borba za titulu i pobeda je jedino bitna.’ – rekao je Radonjić i potom dodao.

‘Sada je najvažnije da se malo odmorimo i osvežimo, ima vremena za priču o tome šta očekujem u nastavku finalne serije u Podgorici. U meču koji je ostao iza nas, imali smo dosta oscilacija. Međutim, najvažnije je das mo odbranili domaći teren, da vodimo u seriji sa 2-0.’ – zaključio je crnogorski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter