0
Domaći fudbal

FOTO: Facebook/Screenshot

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Ceo grad je na nogama – Novi Pazar želi da pokaže da je ljubav prema klubu jača od bilo koje nepravde!

Objavljeno: 17.05.21 u 16:17

U okviru poslednjeg kola Superlige Srbije, ekipa Novog Pazara dočekaće na svom stadionu Napredak iz Kruševca.

Pazarci će pobedom obezbediti opstanak u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji. Klub je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu objavio da ova generacija ima priliku da se zlatnim slovima upiše u istoriju pazarskog fudbala.

– Kao nikada do sada našim fudbalerima koji časno i ponosno cele sezone nose grb Pazara na svojim grudima i bore se svim srcim protiv nepravdi i sputavanja na svakom koraku potrebna je podrška. Ova generacija fudbalera ima priliku da se zlatnim slovima upiše u istoriju pazarskog fudbala – stoji u objavi kluba.

Klub poziva navijače da pruže podršku svojim miljenicima.

– Pozivamo sve navijače, simpatizere i ljubitelje fudbala da svako na svoj način da podršku ovim fudbalerima i našem fudbalskom klubu jer oni su to apsolutno zaslužili. Neka svako istakne šal, grb, dres, zastavu i time da svoj doprinos. Obojimo ceo grad u plavo i pokažimo svima još jednom da je FK Novi Pazar više od kluba i da je naša ljubav prema klubu jača od bilo kakve nepravde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter