0
Fudbal

FOTO: Twitter/azzurri/

OSTAĆE SELEKTOR BAR DO 2026. GODINE: Želeli smo da nastavimo da radimo zajedno, imamo projekat!

Objavljeno: 17.05.21 u 20:45

Ono što priželjkuju je definitivno trofej.

Roberto Mančini je potpisao novi ugovor po kome će ostati na čelu reprezentacije Italije do 2026. godine. Povodom toga, oglasio se i predsednik FS Italije Gabrijele Gravina istakavši da imaju projekat na kome rade, kao i da su prezadovoljni Mančinijevim radom.

Želeli smo da nastavimo da radimo zajednički. Osim osvajanja trofeja, postoji i projekat na kom radimo. Mančini je briljantno radio dve godine i nastavak ovog projekta je bila naša dužnost prema Federaciji i našim navijačima, počeo je Gravina.

Potom je istakao kako je trenutni cilj da osvoje trofej. Zaključio je da selekcija mora da ide dalje šta god da se dogodi.

Načinili smo važan ciklus. Želimo da odgovorimo na entuzijazam italijanskih navijača, sada nam je cilj da osvojimo trofej koji nam godinama nedostaje. Moramo da idemo napred. Bez preteranog razmišljanja o svemu i ako se to ne dogodi, jer samo jedan tim na kraju može da pobedi, zaključio je predsednik FS Italije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter