0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

‘ODIGRAĆEMO ČVRSTO I KVALITETNO’: Ranđelović pred poslednji meč Radnika ove sezone

Objavljeno: 17.05.21 u 16:58

Poslednje kolo ovogodišnjeg prvenstva Radnik odigrava u Beogradu. Odlazi trećeplasiranom Čukaričkom, timu sa kojim ima interesantan skor ove godine.

Susret u jesenjem delu prvenstva u Surdulici završen je pobedom gostiju, rezultat tadašnjeg meča 0:1. Dva tima susrela su se i u okviru osmine finala kupa Srbije, pri čemu je Radnik slavio prolazak dalje nakon penala (razultat meča 6:4).

Šta se od predstojećeg susreta dva tima očekuje, čulo se na redovnoj konferenciji za novinare u Radniku:

– Privršavamo najuspešniju sezonu u istoriji kluba i za kraj odlazimo put Beograda da odigramo još jednu kvalitetnu utakmicu. O domaćinu meča, ekipi Čukaričkog ne treba mnogo trošiti reči. Odlazimo jednom od četiri najbolja kluba u zemlji, ekipi koja je izašla u Evropu, pa stoga verujem da imaju veliku ambiciju da se zadrže na trenutnoj poziciji. Ni mi ni oni nismo ugroženi, kraj je prvenstva, ali, i ovo poslednje kolo odigraćemo kao i sve utakmice dosad, čvrsto i kvalitetno, rekao je pomoćni trener Predrag Ranđelović.

Utakmica poslednjeg, 38. kola odigrava se u utorak od 16 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter