2
Fudbal

FOTO: @SiggySwans Twitter screenshot

NIŠTA NIJE TEŠKO KAD TATA SREDI PREKO VEZE: Komedija u Kini – predsednik kluba u prvu postavu stavio sina koji ima 126 kilograma! (FOTO)

Objavljeno: 17.05.21 u 10:35

Neverovatne scene!

Iz Kine nam dolazi jedna zaista komična priča! Reč je o klubu Zibo Ciju koji se takmiči u drugoj ligi.
Pre nekoliko nedelja je počelo prvenstvo u Kini.

Jedan bogati biznismen je odlučio da kupi klub Zibo Ciju. Ništa nije izgledalo neobično, a predsednik kluba je zatim rešio da razočara sve navijače.

PROČITAJTE JOŠ: NJEGOVA IZJAVA TERA SUZE NA OČI: Srpski stručnjak je svom klubu obezbedio opstanak, a ovaj podvig je posvetio svojoj ćerci koja je već mesec dana u bolnici!

Prvi čovek kluba je naterao trenera da u prvu postavu ubaci njegovog sina. Fudbaler je definitivno prepoznatljiv na terenu.

Kinez ima čak 126 kilograma. Naravno, to nije bilo dovoljno. Sin predsednika kluba je zadužen za izvođenje svih prekida.

Koliko je uspešan u tome govori podatak da Zibo nakon pet odigranih mečeva ima samo jedan osvojen bod. Kineski klub je u dosadašnjem delu sezone samo u dva navrata zatresao protivničku mrežu.

 

0
0

2 Komentara

  1. I mi imamo Vučića koji zove ne samo trenera Zvezde da kaže treneru ko da izvodi slobodne udarce, nego i sudije da im objasni kako da sude.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter