0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA League/Dragana Stjepanovic

‘NADAM SE VEĆEM BROJU NAVIJAČA, DAJU NAM VOLJU ZA BORBOM’: Podgoričani se nadaju brejku u Beogradu, pred duel u ‘Morači’

Objavljeno: 17.05.21 u 18:59

Drugi od prva dva meča finalne serije plej-ofa ABA lige u Beogradu igra se sutra od 20 sati i 30 minuta.

Budućnost ima zaostatak za crveno-belima, koji će pokušati da nadoknadi zaostatak pre nego se serija preseli u Podgoricu.

Trener ‘plavih’ Dejan Milojević je kazao da njegova ekipa treba mnogo da popravi pristup u odnosu na prvu utakmicu.

– Iako smo veći deo utakmice bili konkurentni i imali posed za izjednačenje nismo bili dovoljno čvrsti. Nismo odgovorili na Zvezdinu agresivnu igru i to moramo sutra da popravimo. Moramo da iskontrolišemo skok, da probamo da uvedemo Zvezdu u naš ritam i da napravimo brejk u Beogradu, poručio je Milojević.


FOTO: ABA League/Dragana Stjepanovic

Plejmejker Budućnosti Džastin Kobs je poručio da očekuje agresivnu utakmicu.

– Očekujem da će biti jako agresivni. Naš odgovor na tu agresivnost treba da bude bolja preciznost u napadu i da protivnicima ne dozvolimo drugi šut u napadu. Moramo da ih dobro zagradimo, jer su agresivni u skoku. Nadam se da će doći više navijača, jer je to više energije. Ne zanima me o čemu pričaju i pevaju, jer nam daju volju za borbom, poručio je Kobs.

Nakon druge utakmice u Beogradu, serija se seli u Podgoricu, gde će utakmica broj tri biti odigrana u subotu u dvorani ‘Morača’.

 

 

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter