0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

FEDERER PRIZNAO DA VIŠE NIJE ONAJ STARI: Nadal i Đoković su sada u jednoj kategoriji, a ja u drugoj!

Objavljeno: 17.05.21 u 19:49

Bio je iskren.

Rodžer Federer će se vratiti na teren nakon više od dva meseca. On će nastupiti na Ženeva openu, a pred turnir je istakao da je razlika između njega i Đokovića ili Nadala ogromna.

Naravno da postoje neizvesnosti. Nadal i Đoković su sada u jednoj kategoriji, a ja u drugoj. Posle desetak mečeva ću moći da kažem nešto više, ali trenutno ne bih želeo da igram protiv njih dvojice, počeo je Federer.

Uprkos svemu, Rodžer maksimalno veruje u sebe. Ipak, nakon poraza u četvrtfinalu Dohe, bio je dosta zabrinut.

Kada budem zdrav, kada provedem dovoljno vremena na terenu, imaću više samopouzdanja i ponovo ću biti među najboljim igračima. Ipak, na treningu sam shvatio da sam spreman za igru. Tamo (u Dohi) sam iznenadio sebe i sada se više fokusiram na igru na šljaci, nego na protivnike.

FOTO: Youtube/Screenshot

Za sam kraj, jedan od najboljih tenisera svih vremena je pomenuo i nove igrače koji se probijaju. Takođe, naveo je da će za njega biti pravi izazov da se vrati na njihov nivo.

Generacija Medvedeva, Cicipasa i Zvereva ne stiče sve više iskustva. Nadal i Đoković su i dalje u vrhu. Za mene će povratak na njihov nivo biti dodatni izazov, zaključio je Rodžer Federer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter