0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

DINAMO NUDIO DŽAK PARA, ALI DRAGOVIĆ SLUŠA SRCE: Defanzivac odbio nekoliko ponuda i sve je bliži Zvezdi!

Objavljeno: 17.05.21 u 19:46

Šanse da iskusni defanzivac ostvari dečački san, sve su veće…

Crvena zvezda želi Aleksandra Dragovića, a on hoće u Beograd, te samo ostaje da se kockice poklope, dve strane dogovore i eksplodira jedna od najvećih transfer bombi u srpskom fudbalu.

Štoper Bajer Leverkuzena će kada se sezona završi zvanično će postati slobodan igrač, a nekoliko klubova je već pokušalo da se uključi u trku za njegovim potpisom, među kojima su Dinamo iz Moskve i Keln, ali i njegov sadašnji klub.

Ipak, srpskom klubu u korist ide to što austrijski reprezentativac želi da obuče crveno-beli dres, a tome svedoči i tvrdnja njegovog agenta Maksa Bilefelda da je Dragović odbio ponudu Dinama. Iako je ruski klub sigurno mogao da ponudi mnogo više od Zvezde, defanzivac je ipak rekao ‘ne’. Takođe, Dragović nije zainteresovan ni za ponudu Kelna, te bi jednu prepreku oko dolaska mogla da predstavlja nova saradnja sa Bajerom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter