0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

DEJAN RADONJIĆ: ‘Ne bih da izdvajam pojedince! Pobedu smo ostvarili kao tim’

Objavljeno: 17.05.21 u 11:16

Važan trijumf za ekipu sa Malog Kalemegdana!

Crvena zvezda je u hali ‘Aleksandar Nikolić’ ugostila Budućnost u okviru prve utakmice finalne serije ABA lige. Duel u Beogradu je završen rezultatom 82:78 u korist domaće ekipe.

Sledeća utakmica se igra u utorak od 20:30h. Nakon pobede oglasio se šef stručnog štaba Crvene zvezde.

-Utakmica je bila interesantna i kvalitetna. Ljubitelji košarke su imali šta da vide. Imali smo u većem delu meča prednost, koju smo branili u pojedinim momentima odbranom, a u pojedinim napadom. Imali smo veliku prednost sredinom poslednje deonice, delovalo je da je sve gotovo, a Budućnost je pokazala da poseduje veliki kvalitet, jer je uspela da se vrati i uvede meč u neizvesnu završnicu – rekao je Dejan Radonjić.

PROČITAJTE JOŠ: NJEGOVA IZJAVA TERA SUZE NA OČI: Srpski stručnjak je svom klubu obezbedio opstanak, a ovaj podvig je posvetio svojoj ćerci koja je već mesec dana u bolnici! (VIDEO)

-Ne bih izdvajao pojedince, pobedu koju smo ostvarili, ostvarili smo kao tim. Nemamo mnogo vremena za odmaranje i slavlje, jer nas novi meč očekuje jako brzo. Velika borba se nastavlja – zaključio je iskusni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter