6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

ZVEZDU JE PUBLIKA SKUPO KOŠTALA: Crveno-beli kažnjeni odmah nakon meča!

Objavljeno: 16.05.21 u 22:01

Crvena zvezda kažnjena nakon kršenja epidemioloških mera

Tim Dejana Radonjića je na finalni meč protiv Budućnosti pustio oko 1000 navijača u halu „Aleksandar Nikolić“. Uprkos merama koje zabranjuju prisustvo publike na tribinama, crveno-beli su dozvolili veći broj navijača na meču.

Kako Kurir saznaje, crveno-beli nisu dugo čekali da im kazna stigne.

„Komunalna policija kaznila je Crvenu zvezdu sa 300.000 dinara, a odgovorno pravno lice sa 50.000 dinara zbog kršenja epidemioloških mera“, naveo je Kurir.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Iako je klub  juče najavio da neće biti navijača, publika je ipak imala priliku da gleda neizvestan meč protiv Budućnosti, kojom je Zvezda povela sa 1:0. Drugi meč zakazan je za utorak i ostaje da se vidi da li će i tada biti publike i u kolikom broju.


Podsetimo, odlukom nadležnih zabranjena su okupljanja u skladu sa merama protiv korone.

0
0

6 Komentara

  1. Srami se prezimena kvazi novinaru. Važnija je kazna od utakmice . Znamo da ste grobarski portal ali dve vesti o kazni da nije malo mnogo? Bar da ste rezultat i spomenuli ili vas on možda boli?

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si slučajno zalutao na ovaj site pa naletio direktno na ovu vest????
      Barem 5 ostalih piše o samoj utakmici i rezultatu, a ovo ovde je o vašoj sramoti i sramoti države koja vas gura.
      Treba li to da se precuti?
      I na to tvoje da je ovo „grobarski portal“ mogu samo grohotom da se smejem

      0
      0
      Odgovori
  2. Sve je to otac nacije aminovo,,,,, ima se može se,,,, makar tih para imamo, ,,,,nacija je zdrava i srećna samo da nam sija podno tenka,,,,prihvatimo mladalačke frustracije,,,,budućeg sportskog pedagoga, za našu decu,,,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve je postalo sprdnja. Koliko se sećam, kada neko ne poštuje mere pišu se kazne i odgovorni budu privedeni. Žurke koje su organizovane uprkos merama su istog trenutka rasturane, nije se čekao kraj žurke i samo novčana kazna. Zašto policija nije sprečila ulazak navijača, znalo se da se utakmica igra (ako mere već postoje)?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter