0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

ZIDAN BESAN: „Nikad ne bih to rekao u trenutku kada dajemo sve za osvajanje titule“

Objavljeno: 16.05.21 u 23:45

Zinedin Zidan rekao je da su informacije koje kruže medijma lažne.

Kako su mediji naveli, Zidan se obratio igračima i rekao im da napušta mesto trenera na kraju sezone, ali on je ove navode demantovao rekavši da to nikada ne bi učinio u ovakvoj situaciji.

Real je u jednom trenutku, dok je bilo dramatično na meču Atletika i Osasune, bio lider na tabeli, ali su se Jorgandžije preokretom vratile na prvo mesto.

„Kako bih mogao sada da kažem igračima da odlazim? Dajemo sve za titulu i samo usput kažem – odlazim. Ljudi van kluba mogu da pričaju šta žele, ali ja to nikada ne bih rekao svojim igračima. Na kraju sezone ćemo videti šta će se dogoditi, ali trenutno smo fokusirani na našu poslednju utakmicu. Ne možemo samo da pričamo o budućnosti. Poslednja utakmica u sezoni je mnogo važnija od toga“, rekao je Zidan

Mediji su insistriali da im približi o čemu se pričalo sa igračima.

„To je laž, fokusiran sam na ovu sezonu, stalo mi je do njenog kraja i onoga što igramo. Uprkos mnogim komplikacijama, mi ćemo se boriti do poslednjeg minuta“.

Ovo kolo je bilo dosta dramatično, ostaje da se vidi da li će i poslednje kolo imati sličan ishod, a Zidan uverava da nije pratio šta se dešava na meču Atletika.

„Bio sam svestan samo našeg meča, a onaj drugi nije zavisio od nas. Na kraju smo razgovarali o tome šta se dešavalo. Ova liga će se igrati do poslednjeg minuta, moramo da nastavimo da igramo kao danas. Srećan sam zbog svojih igrača jer veruju da mogu do šampionske titule“, dodao je Zidan.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter