0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

SINIŠA MIHAJLOVIĆ PONOVO PRIČAO O SVOM STATUSU: Izjava koju su svi navijači Bolonje čekali!

Objavljeno: 16.05.21 u 14:26

Ovo će obradovati navijače.

Bolonja će u okviru 37. kola Serije A gostovati Veroni. Na konferenciji za medije, obratio se Siniša Mihajlović koji je pričao o svom statusu u klubu. Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije istakao je da u fudbalu svašta može da se desi.

Sačekajmo… Imam još dve godine ugovora, ali u fudbalu nikad ne znaš šta može da se dogodi. I dalje razmišljamo samo o tome kako ćemo igrati sutra, počeo je Mihajlović.

Potom je Siniša govorio i o svojim najtežim danima, pa se prisetio lečenja od leukemije. U svom stilu je napravio paralelu između njegovog ozdravljenja i boljih igara ekipe.

Sećam se dobro da nisam mogao da napravim dva koraka zaredom. Vrtelo mi se u glavi, i šta više, na tom stadionu se nalazi najveće tehničko područje na svetu. Srećom, mnogo sam bolje, ali nadam se da i tim izgleda bolje nego tada. Cilj je da Bolonja završi sezonu u gornjoj polovini tabele, međutim ne treba zaboraviti da nam je ambicija pred početak sezone bila da izborimo opstanak, a mi smo to uspeli već oko 32. kola dok su druge ekipe poput Fjorentine, Parme, Kaljarija i Torina borile do kraja ili čak ispale, iako su potrošili više od nas, zaključio je Siniša Mihajlović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter