0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Zaradu garantuju ‘Lige petice’!

Objavljeno: 16.05.21 u 10:59

Kada bi ovaj tiket imao ime zvao bi se gospodin Očigledno! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

15.05 Tottenham – Wolves

Trka za Evropu nikada nije bila neizvesnija i zbog toga Totenhem mora da pobedi kako zna i ume. Dolaze im Vukovi koji nemaju za šta da igraju, verujemo da će se igrači čuvati za EURO. Plus sve ovo Hari Kejn juri svoju treću zlatnu kopačku.

Predlog: 1&2-5 (1,97)

18.00 Mainz – Dortmund

Borusija je u prošlom kolu prestigla Antraht i sada su na mestu koje vodi u ligu šampiona i više ga neće ispustiti do kraja sezone. Sredinom nedelje su osvojili nemački kup upisavši sedmu pobedu na poslednjih osam utakmica. U klubu će leteti svi da dostignu cilj. Majnc je siguran u sredini tabele i nema nikakav pritisak.

Predlog: 2&3+ (1,86)

20.00 Everton – Sheffield Utd

Everton je trenutno na mestu koje ne vodi u Evropu samo zbog gol razlike. U poslednja 3 kola trebaće im jedan kiks Vest Hema ili Totenhema što nije baš neka naučna fantastika. Njima pada idealan protivnik da obezbede nova 3 boda u vidu poslednjeplasiranog Šefilda. Pobeda Evertona i malo golova očekujemo.

Predlog: 1&0-3 (2,02)

21.00 Lille – St Etienne

Lil istorijsku titulu drži u rukama i treba samo da je ne ispusti. Četiri poena iz poslednje dve utakmice biće dovoljna, a prvi protivnik je Sent Etjen. Gosti nisu naivni ali ovo je takva prilika i svi će u klubu dati sve od sebe da do nje dođu. Gosti takođe nemaju nikakav razlog da jure bodove jer se nalaze u sredini tabele i ne mogu ni gore ni dole.

Predlog: 1 (1,70)

KUPNA KVOTA 12,58 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 9901996

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter