0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar/ Facebook

NOVI PAZAR OŠTRO: ‘Oštećeni smo u režiji sudije Simovića!’

Objavljeno: 16.05.21 u 10:22

Novi Pazar oglasio se nakon meča sa Metalcem!

Kraj duela Metalca i Novog Pazara obeležila je izjava šefa stručnog štaba tima iz Gornjem MilanovcaLazetića, koji je mnogo zamerio ljudima ‘oko terena’. Ubrzo se oglasio Novi Pazar.

‘Novi Pazar je po ko zna koji put oštecen u ovoj sezoni, ovoga puta u režiji sudije Simovica koji nije svirao čist penal u finišu utakmice za nas tim. Duboko smo svesni da nismo miljenici fudbalske organizacije, a naročito njenog sudijskog dela, na čelu sa Milanom Karadžićem, ali smo bar očekivali da u završetku sezone imamo pošteno suđenje. Nažalost, Pazar to neće doživeti u ovoj sezoni i svedoci smo udruženog poduhvata svih da se Pazar izbaci iz Super lige, po svaku cenu.’ – rekli su i potom dodali.

‘Na svu sreću, najneregularnije prvenstvo u istoriji našeg fudbala se završava sledeće nedelje, čime će prestati dalja blamaža FSS, a čvrsto se nadamo da će mnoge sudije potražiti drugi posao posle sramne epizode u ovom prvenstvu. Ako nam je Simović jedan od najboljih sudija, kakvi li su tek oni najgori. Dok Karadžići, Simovići, Ilići, Živkovići kroje superligašku tabelu, našem fudbalu spasa nema.’ – zaključio je on.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter