0
Evropske lige

FOTO: FC Lokomotiv Moscow/Twitter

NIKOLIĆ NA ‘RASKRSNICI’ KARIJERE: Lokomotiva spremila novi milionski ugovor za srpskog stručnjaka – međutim, iz Turske stiže primamljiva ponuda!

Objavljeno: 16.05.21 u 17:37

Lokomotiva iz Moskve nije uspela da obezbedi učešće u Ligi šampiona.

Ekipa koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Marko Nikolić danas je bila nadomak plasmana u kvalifikacije za najelitnije fudbalsko takmičenje u Evropi, međutim umesto njih, tamo će učestvovati Spartak iz Moskve.

Spartak je odigrao nerešeno protiv Ahmata (2:2), i tako uzeo bod koji ih vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Marko Nikolić uspeo je sa Lokomotivom da osvoji Kup Rusije, što nije ostalo nezapaženo. Lokomotiva je srpskom stručnjaku ponudila novi ugovor, po kojem bi bivši trener Partizana navodno zarađivao 1,6 miliona evra godišnje.

Međutim, Nikolić se trenutno nalazi na raskrsnici, pošto je za njega zainteresovan i Galatasaraj, javljaju ruski mediji.

PROČITAJTE JOŠ: 

Naime, Galatasaraj je raskinuo ugovor sa Fatihom Terimom, a srpski strateg im je prvi na listi želja. Njemu su Turci navodno već poslali zvaničnu ponudu.

Gigant iz Istanbula sezonu u Superligi Turske završio je na drugom mestu, sa istim brojem bodova kao šampion Bešiktaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter