0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

NEJMAR PRED TEŠKIM OPTUŽBAMA, NALOŽIO PLJAČKANJE STANA: Ako se ovo dokaže, sigurno će završiti u zatvoru!

Objavljeno: 16.05.21 u 13:59

Ovo može da ga košta karijere.

Jedan od najboljih fudbalera PSŽ-a optužen je od strane brazilskog borca za ljudska prava. Agripin Magaljes je naveo da mu je Nejmar pretio smrću preko advokata, a izneo je još neke šokantne detalje.

On od pravosuđa traži odštetu od čak milion dolara zbog duševnog bola, ali navodi i da Nejmar treba da završi u zatvoru. Magaljes je istakao da živi u strahu da će biti ubijen i da mu je stan nekoliko puta opljačkan po nalogu brazilskog fudbalera. Dodao je da je više puta menjao adresu stanovanja, te da više ne može normalno da živi.

Magaljes je otkrio i kako je sve počelo. Navodno je Nejmar snimljen kako zajedno sa prijateljima vređa bivšeg dečka svoje majke Tijaga Ramosa, za koga se saznalo da pored žena voli i muškarce. Ramos je nakon toga krajem 2020. napadnut u Meksiku gde su pokušali da ga ubiju. Ovaj slučaj pokrenuo je veliku buru u javnosti, a videćemo šta će pravosuđe odlučiti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter