0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

KAD SRBI ZAMRSE KONCE JUVENTUSU: Napoli lako protiv Fiorentine, Vlahoviću poništen gol – Milenković skrivio jedanaesterac! (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.21 u 16:42

Fudbaleri Napolija savladali su Fiorentinu rezultatom 2:0, u okviru 37. kola Serije A.

Ovo su veoma važna tri boda za Napoli, koji će im izuzetno značiti u trci za plasman u Ligu šampiona.

Napoli je nastavio pobednički niz, i trenutno je treći na tabeli sa 76 bodova, dok su na četvrtom i petom mestu Milan i Juventus sa jednim bodom manje.

Gosti su poveli u 56. minutu, preko Lorenca Insinjea, kome je dosuđen penal. Jedanaesterac je skrivio srpski reprezentativac Nikola Milenković.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVA ŠTETA ZA LOKOMOTIVU I NIKOLIĆA: Spartak nakon velike drame stigao do Lige šampiona!

Isninje je izveo penal, golman je uspeo da odbrani, ali lopta se odbila do sjajnog napadača koji nije imao problem da zatrese mrežu.

Tačku na ovu utakmicu postavio je Pjotr Zjelinski 11 minuta kasnije, kada je Poljak sa nekih 17 metara od gola snažno šutirao i matirao golmana Fiorentine.

Imali su domaći nekoliko sjajnih prilika da se vrate u meč, srpski napadač Dušan Vlahović savladao je Aleksa Mereta, ali je gol zbog ofsajda opravdano poništen.

Juventus se trenutno nalazi u veoma teškoj poziciji, ‘stara dama’ sledeće nedelje gostuje Bolonji, a ni pobeda možda ne bude dovoljna za plasman u najjelitnije fudbalsko takmičenje u Evropi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter