0
Domaći fudbal

FOTO: FK Metalac

TREBA PROTERATI OVE KOJI SE MUVAJU OKO TERENA I GLUME LUDILO: Žarko Lazetić ljut nakon remija sa Pazarcima! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.21 u 17:31

Nije mu se svidelo kako su se neki igrači gostiju ponašali.

Fudbaleri Metalca i Novog Pazara remizirali su u okviru pretposlednjeg kola Superlige. Nakon meča, oglasio se trener domaćih Žarko Lazetić koji je bio vidno isfrustriran nesportskim ponašanjem pojedinih igrača Novog Pazara, ali i pojedinim ljudima koji su se nalazili oko terena.

Jako sam ponosan na svoj klub, na Metalac, na moje igrače. Voleo bih da drugi ljudi koji prate fudbal povedu računa o tome šta se radi i kako smo mi danas igrali zbog čega i za koga. Igramo za sebe i uvek na pobedu, počeo je Lazetić, a potom dodao:

A ekipi Novog Pazara neka služi na čast kako su se neki igrači na klupi Novog Pazara ponašali. Koliko su vređali nas i stručni štab zato što hoće da igraju fudbal. A mi ćemo i dalje da igramo kako treba sportski i na pobedu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Za sam kraj, čestitao je kolegi Mariću, ali i skrenuo pažnje na neke koji su se motali oko terena. Bio je oštar, poručivši da ih treba proterati.

Čestiram treneru Novog pazara na ponašanju, njemu i ostalim, a neke koji su bili muvaju tu oko terena i glume ludilo treba proterati, zaključio je Žarko Lazetić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter