0
Domaći fudbal

PROLETER BRUTALAN: Novosađani bez milosti protiv Inđije! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.21 u 15:34

Proleter sjajnom partijom obezbedio opstanak. U Superligi i naredne sezone.

Tim iz Novog Sada ubedljivo je slavio na gostovanju Inđiji sa čak 5:0. Proleter je imao imperativ pobede i sjajno se izborio sa pritiskom i odigrao jednu od najboljih partija u ovoj sezoni. Uz ekipu je u vrlo važnom meču bio i trener Branko Žigić iako je on podneo ostavku koju Upravni odbor kluba nije usvojio.

FOTO: Hotsport

Sjajno je meč otvorio Proleter pogotkom  Živojinovića u 9. minutu, a taj rezultat je važio sve do 42. minuta kada je Brazilac Leando postigao prelep pogodak. Odlično prvo poluvreme zatvorio je Jovan Ilić koji je pogodio za 3:0 u poslednjem minutu prvog dela igre. U nastavku meča Proleter je zaigrao jednako dobro i povisio rezultat na 4:0 golom Kneževića. Tačku na meč stavio je Viktor Živojinović koji je sigurno realizovao jedanaesterac.

Ovom pobedom Proleter je obezbedio opstanak u narednoj sezoni  i anulirao seriju slabijih rezultata iz prethodnog perioda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter