3
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Pesic45

PEŠIĆ ILI FALĆINELI: Da li Zvezda vraća proverenog golgetera?

Objavljeno: 15.05.21 u 20:20

Crvena zvezda osigurala je šampionski pehar pre kraja prvenstva i sada brusi formu za završnicu kupa. Iako sezona još nije završena u Ljutice Bogdana se već spremaju za dovođenje novih igrača.

Igrač o kojem se najviše priča, trenutno je Dijego Falćineli. Italijan je imao dobru sezonu ali je svakako mogao više, kako u prvenstvu tako i u Evropi. Pored toga, problem predstavlja i otkupna klauzula ovog napadača koja iznosi 1.000.000 evra što je zaista mnogo za igre koje je pokazao. Zvezda rešenje na pozicji napadača vidi u bivšem igraču i najboljem strelcu domaćeg šampionata, Aleksandru Pešiću.

Popularni Šilja imao je odličnu sezonu u Makabiju, ali rat u Izrealu ga je primorao da se vrati u Srbiju a očekuje se i da raskine ugovor sa klubom iz Tel Aviva.

Da li će se Pešić vratiti u Zvezdu saznaćemo na leto, ali bi svakako bio veliko pojačanje kako zbog kvaliteta tako i zbog iskustva u domaćoj ligi.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter