3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

PARTIZAN BI DA ZADRŽI SUPERTALENTOVANOG FUDBALERA: Minimalna cena je 10.000.000 evra!

Objavljeno: 15.05.21 u 12:31

Pored spekulacija da je Olimpijakos zainteresovan, u Partizanu nemaju nameru da puste talentovanog Jovića.

Poslednjih dana javila se informacija da je tim iz Pireja ponovo zainteresovan da kupuje u Humskoj, što je postala praksa u nekoliko prethodnih godina. Ipak, ovog puta Olimpijakos će teško uspeti da izdejstvuje transfer jer u Partizanu kažu da im je prioritet da talentovanog fudbalera sačuvaju u timu i  za sledeću sezonu, čak iako se pojavi klub platežno moćniji od Olimpijakosa.

Jedan od razloga zašto crno-beli ne žele da prodaju Jovića jeste to da on iza sebe ima tek tri meseca profesionalnog fudbala i u upravi smatraju da će njegova cena samo rasti. Drugi razlog jeste da je Jović iz „klase 2002“ i time stiče pravo da i sledeće sezone bude bonus igrač što je treneru Stanojeviću od velike važnosti. Posebno jer drugi ovosezonski „bonus“ igrač jeste Svetozar Marković, koji je pozajmljen fudbaler zainteresovanog Olimpijakosa, a tim iz Pireja nema nameru da odličnog defanzivca ostavi na pozajmici.

Partizan i pored velikog skandala koji se desio sa Asanom, ne mora da prodaje najmlađe da bi opstao. Crno-beli bi kasu mogli da napune prodajom Banjaka, Sume, Zdjelara, eventualno Natha ili Markovića.

Iz Partizana se nadaju da bi pravilnim napretkom i usavršavanjem Jović mogao da dostigne cenu od 10.000.000 evra. Time bi Jović nadmašio transfere Stevanovića i Milenkovića, a izjednačio se sa Strahinjom Pavlovićem.

 

0
0

3 Komentara

  1. Ovi definitivno nisu normalni.Svakog svog igraca pokusavaju da desetostruko vise prodaju.Decko igra par meseci i oni zacepili cenu koju niko normalan nece ni uzeti u obzir.Sta je momak toliko uradio za klub i gde je odigrao da bi toliko vredeo.A jos su smesniji ako ocekuju da napune kasu od prodaje Banjaka,Lazara,Natha ili Zdjelara…pa ko bi njih kupio?

    0
    0
    Odgovori
  2. Problem je samo što za ove nabrojane niko nije zvao, pogotovo za nezamenjivog Zdjelara, i Stojkovića, koji su nas odveli u srebrno doba,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter