0
Evropske lige

FOTO: Twitter

KAKVU PRILIKU JE PROPUSTIO: Balkanski menadžer mogao da potpiše Ronalda i Kvarežmu!

Objavljeno: 15.05.21 u 14:22

Rumunski agent odlučio je da ne ispuni želje fudbalera i propustio najbolju priliku u karijeri.

Kristijano Ronaldo i Rikardo Kvarežma počeli su zajedno u svoj fudbalski put u Sportingu iz Lisabona. Ronaldo je taj koji je napravio mnogo veću karijeru od Kvarežme, iako je Kvarežma na početku važio za talentovanijeg fudbalera, ali nije ni blizu nije imao radnu etiku koju ima Kristijano

Gotovo neverovatna priča stoji iza agenta Žorža Mendeša i ovih fudbalera koji su postali svetske zvezde.

Potrugalski super agent Žorž Mendeš uspeo je da ugrabi oba fudbalera pre rumunskog agenta Bekalija koji imao priliku da im postane menadžer pre Mendeša. Njih dvojica dobili su informaciju da bi im Bekali mogao pomoći u karijeri i pitali su za savet napadača Mariusa Nikulaea.

Pomogao mi je. Pogledajte, sada sam u Sportingu  – poručio im je Nikulae.

Ipak, za potpis ugovora sa Bekalijem Ronaldo i Kvarežma su tražili poklone. Kristijano je tražio novac, a Rikardo novog Poršea..

Rumunski agent je odlučio da ih ne potpiše. Okrenuo se prema Emreu Belezogluu, a nakon nekoliko dana Kvarežma se pojavio na treningu u novom Poršeu.

Nikulae je potom pozvao Bekalija i čestitao mu je na završenom poslu:

Čestitam. Vidio sam Kvarežmin novi automobil – rekao je igrač Sportinga, a Bekali je začuđeno odgovorio:

Šta? Nisam mu kupio nikakvo auto.

Ispostavilo se na kraju da je Žorž Mendeš  uspeo da pridobije zemljake i ispunio zahteve fudbalerima. Postao je njihov agent, a ostalo je sve postala istorija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter